La chiosc

19.01.08 18:12:56

La chiosc se vede ce fel de oameni locuiesc intr-o anumita zona. Vrei sa-ti iei un apartament si nu stii cam pe unde ai ajuns? Normal, proprietarul iti spune ca esti in Paradis. Daca nu esti inca convins/a, daca leopardul sta inc ascuns si gardurile sint inca bine vopsite (mai un termopan, mai un cos de centrala si un cablu de „clima” [pardon, aer conditionat, dar intre noii snobi si imbogatiti multi zic „clima” la aerul conditionat]), trebuie sa faci o vizita la chioscul cel mai apropiat.

Chioscurile sint de mai multe feluri. Cele mai de la strada contin mai multe snack-uri. Cele dintr-o zona prost aprovizionata cu magazine, mai multa „mincare”. Scriu asa, generic, pentru ca ce inseamna mincare pentru mine poate sa nu insemne si pentru tine. Si, pina la urma, e vorba de o perceptie subiectiva si legata de timp: azi mi-e foame de clementine, miine mi-e foame de iaurt, poimiine mi-e foame de smintina sau de telemea de oaie sau de pulpe de pui.

Deci, ce gasim la chioscuri? Pai… deh, de toate. Legume si fructe in zonele unde saracia nu e extrema (acolo, biscuitii, berea, orezul, uleiul si zaharul sint la mare pret. Precum si piinea alba cea mai ieftina). Doua-trei sortimente diferite de chipsuri deja inseamna mult. Lipsa bauturilor necarbonatate din frigidere iarasi e un semn rau; frigidere cu sigla European Drinks si Izvorul minunilor pe tot locul – asemenea.

Un contract cu o firma care aduce zilnic patiserie proaspata e semn de scoala prin apropiere (deci, zgomot si foiala mare in zona). Un covoras de coji de seminte la intrarea in bloc, sau, eventual, un fir al Ariadnei intins de la chiosc spre scara unde vreti sa va luati un apartament (la parter!!!) inseamna scandal perpetuu cu gasca de baieti intre 11 si 29 de ani care paraziteaza permanent scara, liftul si nervii dvs.

Asa ca, atentie la chiosc!

Reclame

One response to “La chiosc

 1. • 19.01.08 20:52:58, skychild
  ok
  • 19.01.08 23:32:22, dida (oedip
  :))))))))))))))
  beton comment
  iti iei casa? zi-ne si noo
  • 07.03.08 12:46:23, gajadilla
  io nu
  dar sint vigilenta si va anunt si pe voi cind aflu ceva:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s