365

06.11.07 19:45:51

De citeva zile, la Mega Image a aparut o noua specie de produse – 365. E un brand-umbrela, fara indoiala. El aduna produse de la mai multe firme, majoritatea, daca nu chiar toate, produse frantuzesti. Produse la preturi rezonabile, similare, ca concept, cu brandul Aro al Metro. Doar atit ca, daca preturile Aro sint acceptabile, nu acelasi lucru putem spune despre calitatea produselor Aro.

Insa brandul 365 nu pacatuieste la capitolul asta. Am incercat, cu bucuria celui care simte ca a venit Mos Craciun in magazin, mai multe dintre produse. Am fost la Mega Image-ul de la Hala Traian. Cumparatorii, majoritatea batrini, se uitau la fel de incintati. Frisca lichida, mousse de ciocoloata, iaurturi, crema de brinza dulce, brinzeturi fine la preturi de Franta, nu de Romania. De exemplu, brinza Brie, 200 de grame, 5,36 lei. Adica aprox. 270 de mii de lei vechi kg, ceva mai mult decit un cascaval ieftin si cu mult mai putin decit orice alt sortiment de Brie importat. La fel, Camambert, produs de aceeasi firma: Delhaize Group N.V., Bruxelles. Si cu mentiunea: Country of origin: France.

Asta imi place. Se simte calitatea, dincolo de ambalajele simple. Se simte si lipsa snobismului tipic – cel care ne face sa ne luam de la raft doar produsele cele mai sclipitoare si mai fancy ambalate. Iar asta este, cumva, in aceeasi linie directoare adoptata de Mega Image, care are si alte produse mai speciale, cum ar fi germenii de diverse legume, varza, naut, etc., seminte si legume, sucuri proaspete de fructe. Adica un supermarket care se straduieste sa tina pasul cu multele hypermarketuri printr-un program de nisare.

2 responses to “365

  1. • 08.11.07 11:10:13, LittleRedDevil
    Am incercat deja cateva produse 365 si din punctul asta de vedere mega image are nota 10 de la mine… asta pentru ca aici gasesc lucruri pe care nu le gasesc nici macar in hipermaretia carrefour-ului… am mers ultima oara in colentina la carrefour si dezamagire totala… am trait senzatia ca e doar un market mare cu un sortiment saracacios de produse calitative.

  2. e adevarat produsele 365 sunt f bune calitativ nu se compara cu nimic la rap cal pret

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s