Gara Brasov

Check point: no food, no water.

Daca ati ajuns cumva in gara din Brasov (gara mare, pentru cunoscatori), si n-aveti mincare, nici apa, si-ati vrea sa haliti ceva, e naspa.

Asta pentru ca gara sau chefereu’, nu se stie cine exact, are contracte de prestari servicii food and beverages cu niste firme NESIMTITE. Nesimtite rau. Dupa cum urmeaza: peron – chioscuri cu preturi fabuloase, ceva 2015 (sau alea cred eu ca vor fi preturile pe atunci). Apa 0,5 l, 30 de mii. apa 2 l, 60 de mii. Sticksuri (alea cele mai ieftine prin alte parti), 35 de mii. Si tot asa. Numa’ berea la pet de 2 l e aproape de pretul ei real, si anume, 75 mii. Cool, nu?

Ma rog, te enervezi, pleci de pe peron si cobori in cladirea garii. Stinga: chiosc cu preturi 2012. (asta acceptind ca preturile vor creste in ritmul de acum). Produse 2005, preturi 2012. Dreapta: asisderea. Intre ele, doua-trei automate de cafea, dragute, unul dallmayr, altul de alt brand, preturi normale, 2007: intre 10 si 12 o cafea-capucino whatever.

Iesi din gara cu o cafea in pahar. Chiosc in statia de autobuz. In dreapta, obiectzele, chinezarii, bricege trabucuri chestii. Preturi 2006. E bine. In stinga, food. (cica fast!!!!!!!!!! dar va asigur ca nu, daca aveti tren de prins, socotiti degraba diferenta de cost dintre un bilet pierdut si preturile de pe peron si reorientati-va inspre chioscurile din viitor). Sandvici cu carne de pui (51 mii), cu hamburger (43 mii), cu friptura de porc (am uitat pretul, ca era doar pe lista si deci…), „cornete” de saorma, saorme la lipie numite chebab (55 mii), mici (12 mii buc), apa la jumate, la fabulosul pret (firesc in vremurile noastre) de 15 mii sticluta. Perfect! Pacat ca jumate din produse nu existau de facto, ci doar de listo, iar vinzatoarele…. hmmm, mai bine se angajau la concursul de snail-something.

A, mai e o optiune: faceti dumneavoastra, ma rog, intrerupere (nu de-aia) pentru o zi, ramineti in mirificul nostru oras si mai vedeti… Cica e KFC in centru.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s