Recuperare din 10 aprilie

Se ia o juma’ de kil de ciupercute albe, proaspete. Se taie dupa fantezie si rabdare. Intre timp, se fierbe pe aburi o legatura de broccoli. Intr-o tigaie, se toarna un fir de ulei de masline, se arunca o mina de arpagic curatat, apoi bucatele de muschiulet fraged de porc, apoi ciupercile taiate. Se condimenteaza dupa fantezie, se adauga broccoli-ul fiert al dente. Se acopera cu capac, pina scade apa din ciuperci. Se adauga smintina, se mai lasa 3 minute, se adauga patrunjelul verde.

Se serveste cu orez pre-fiert sau paste faionoase.

Pofta buna, sis!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s