Mic dejun, 13 sept

Unul din cele cinci telefoane mobile ale noastre ne-a trezit devreme. Afara era soare. M-am lalait o vreme, destul cit sa se faca amiaza. Apoi am pornit in inspectie, prin frigider. Acele de gheata formate in congelator facusera ceva floricele interesante. Le-am pozat. Congelatorul nu mai are usita, asa ca peisajul arctic (mai ales ca nu avem nimic in congelator) se vede de indata ce deschidem frigiderul.

Totusi, am gasit ceva, in partea din jos, cu rafturi necongelate. Brinza. Delaco, telemea de oaie, Kaufland, 18.90 lei noi kilogramul. Imens, mai ales ca, din cind in cind, Regina Blu (pentru cine nu stie, Regina Blu e o brinza albastra, in popor se zice „cu mucegai”) este la reduceri, la Kaufland, in jur de 18 lei pe kilogram.

M-am intors, facind slalom printre obiecte, sevalet, scaun rotativ si alte obstacole, in camera. Am identificat doi ardei grasi, da’ grasi, printre creioanele lui V. Telemea Delaco, gogosar-ardei rosu si piine graham de Baia Sprie. Micul dejun.

Apoi apa, Buzias la 5 litri, ultimele inghitituri. Distribuitorii se pare ca fac greva, asa incit rationalizam consumul, ca in vreme de razboi.

Reclame

2 responses to “Mic dejun, 13 sept

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s